Lancering www.zappart.com op Design District 7, 8 en 9 juni 2012

Toen we donderdag 7 juni jl bij Taets in Zaandam aankwamen, hebben we eerst met open mond gekeken naar onze prachtige standwanden: wow!

Terwijl we ons nog staan te vergapen komt een van onze printers de beursvloer oplopen om de laatste “tegeltjes” voor op onze kunstwand af te leveren. Terug met beide benen op de (beurs)vloer en aan de slag met het ophangen van de stukjes geprint materiaal op de standwand. En geloof het of niet, de beursstand werd er nog gaver door!

Na een gezellig praatje en een heerlijk kop koffie, druppelen ook de eerste bezoekers binnen. Een reuze spannend moment! Niet alleen spannend omdat we nu zichtbaar zijn voor het beurspubliek, maar ook omdat de lancering van www.zappart.com een feit is. We hebben er maanden hard aan gewerkt en nu is het zover…. Niet alleen de Zaandamse  bezoekers, maar de hele wereld kan meekijken. Slik!

De reacties van de twee vakdagen zijn overweldigend enthousiast en we zien dat waar wij al maanden erg blij van worden, ook de interesse heeft gewekt bij deze Design-professionals.

Na twee dagen professionele ogen op ons splinternieuwe concept, vele mooie en verhelderende gesprekken (en ondanks de dagelijkse zere voeten van het staan) kijken wij vol verwachting uit naar de publieksdag.

Op zaterdag is het uitstekend beurs-weer; t lijkt wel herfst buiten! Gelukkig komt het publiek mooi gespreid over de dag de beursvloer verkennen. We zijn niet alleen blij met hoe onze stand er uit ziet, maar ook de plek is natuurlijk top! Mensen halen hun badge op en lopen met de klok mee, direct ons ‘straatje’ binnen. Het kan haast niet anders dan dat hun aandacht wordt getrokken door alle kleurenpracht op onze standmuren. Naast de kunstwerken trekken ook de films waarop de meewerkende kunstenaars te zien zijn de gretige ogen van de bezoekers naar zich toe.

De grote rode bank van onze try-out tool lijkt zo echt dat ik er bijna op zou gaan zitten. Boven deze bank hangt een mega-scherm waarop telkens een ander kunstwerk tevoorschijn komt. Gewoon om te zien hoe het staat boven ‘onze bank’. Maar thuis kan je zelf een foto maken en uploaden om te kijken hoe deze kunstwerken boven jouw bank, bed, bureau etcetera staat!

Vol enthousiasme vertellen wij de beursbezoekers 3 dagenlang over ons concept, de kunstenaars, hun werk, de verhalen en natuurlijk over de leuke features op de website (en die kan je natuurlijk ook direct live op een scherm bekijken).

Het achterlaten van visitekaartjes in onze ZAPPART-brievenbus bleek ook een goed idee. Inmiddels zijn alle deelnemers op de hoogte gebracht en zijn er 3 gelukkige dagwinnaars bekend gemaakt onze Facebook-pagina. Ben heel benieuwd welke werken ze uitzoeken én waar deze werken komen te hangen….

Leave a comment